Eet altijd in het seizoen

Het was het jaar 1968 toen bij het uitgeven van de stadplaatsen de naam Brand vaak viel.

Een oom, de vader en 2 zonen Brand mochten vanaf dat moment op de markt van Scheveningen hun groenten en fruit aanbieden.

Jan Brand en Rick Mos, respectievelijk de 4 en 5e generatie Brandje aan het roer van het bedrijf , zijn trots dat ze nog steeds op de markt staan.

“De markt is gezelligheid en kwaliteit! Je leert je klanten maar ook je collega’s goed kennen. En je leert van elkaar. Toch blijven oude waarden ook belangrijk. Goede kwaliteit groenten en fruit tegen eerlijke prijzen leveren! Dat is de filosofie van de Brandjes.

‘Een gedachte die al 115 jaar in ons bedrijf zit en waar wij als 4e en 5e generatie trots op zijn ’lacht Brand’ Een van die waarheden is om groenten en fruit van het seizoen te eten. Rick verteld: Zelfs al telen we alles tegenwoordig, in het seizoen zijn de producten op hun best. Dus aardbeien tussen maart en september enzovoort.!

De Brandjes hopen nog lang op de markt te mogen staan.