Dobey Scheveningen

Op donderdag hebben wij een kraam geheel ingericht met hondensnacks. Hier kunt u kiezen uit ongeveer 20 soorten gedroogde snacks. Het concept Mix- en Match. Onze kraam vindt u ter hoogte van onze winkel , Stevinstraat 135, waar u natuurlijk ook even een kijkje kunt gaan nemen.

In de winkel treft u een uitgebreid assortiment aan voor uw huisdier op het gebied van verzorging, speelgoed en voeding. Onze afdeling vers vlees is zeer uitgebreid. Veel problemen van maag, darm, huid en vacht kunnen we oplossen door uw hond of kat als voeding vers rauw vlees te geven. Denk hierbij aan spugen, diaree, jeuk, kleine wondjes door krabbelen, rode huid.

Ook voor uw huisdier zijn er tegenwoordig veel producten op basis van homeopathie en fytotherapie. Door vragen, ontwikkelingen en behoefte van de moderne consument te combineren met de jarenlange ervaring in de humane kruidengeneeskunde is er een serie producten ontwikkeld speciaal voor de hond en kat. Door de combinatie van verschillende kruiden ontstaat er een werking waardoor bij de meeste indicaties een snel en optimaal resultaat wordt bereikt.

Tevens kunt u bij ons knaagdierhotel terecht voor de opvang van uw konijnen en knaagdieren tijdens vakantie of een weekendje weg. Ook bieden wij kattenthuiszorg aan. Niet iedere kat vindt het fijn om naar een opvangadres te worden gebracht maar liever in zijn eigen omgeving blijft. Heeft u interesse kom eens langs dan informeren wij u over de mogelijkheden.

Wilt u niet sjouwen met die zware zakken voeding of kattengrit dan hebben wij onze bezorgdienst. Wel zo makkelijk en het kost u niks meer.

Wilt u uw hond laten trimmen, ook dat kan bij ons. Trimsalon Marloes is bij ons in de winkel gevestigd. Bij Trimsalon Marloes wordt uw lieve viervoeter lekker verwend. Alle honden van groot tot klein zijn welkom. U kunt telefonisch een afspraak maken, telefoonnummer 06-83796005.

Dobey Scheveningen is gevestigd aan de Stevinstraat 135, telefoonnummer 070-3541746