De Stroopwafelman Teus Vink

Sinds 1853 zijn stroopwafels in Nederland een onstane lekkernij. In Gouda is deze rage stroopwafel begonnen. Daarmee is de wafel een heel oude ambacht die je elke week op de markt in de Stevinstraat kan bewonderen. Hoewel het makkelijk lijkt, een stroopwafel bakken vraagt kennis van het deeg, de stroop en het bakken met alles wat erbij komt kijken. Teus doet dit al tientallen jaren op de markt van Scheveningen, waar hij de markt heeft overgenomen van Wim Overduin.

Meer dan stroopwafels
Naast stroopwafels kun je bij Teus ook terecht voor andere stroopwafel gerelateerde producten. Zo zijn daar de reuze stroopwafels maar ook koeksnippers en stroopkoeken verkrijgbaar. En strooplikkers, beter bekend als stroopsoldaatjes vinden gretig aftrek bij Teus zijn kraam. En wil je stroopwafels cadeau doen hij heeft mooie stenen potten van Den Haag/Scheveningen met overheerlijke stroopwafels hierin. Ook kunnen bedrijven bij Teus terecht voor leuke stroopwafels cadeau’s om we te geven.

Tevens kun je Teus inhuren voor evenementen. Wie vind het nou niet lekker om de lucht van vers gebakken stroopwafels te ruiken ?

Teus heeft ook een website waar u kunt bestellen. Op www.vink-stroopwafels.nl kun je terecht voor veel meer info.