Bakkerij ‘t Stoepje

Bakkerij ‘t Stoepje , opgericht in 1979, is de bekendste en grootste franchise formule in brood, koek en banket op de markten in Nederland. Inmiddels komt u Bakkerij ‘t Stoepje wekelijks op meer dan 900 markten in Nederland tegen. Vanaf 2007 worden ook markten in België aangedaan. In meer dan 10 plaatsen in Vlaanderen komt u onze rood-gele kramen tegen.

Assortiment
Het omvangrijke assortiment brood, koek en banket wordt in drie moderne, goed geoutilleerde bakkerijen in Spakenburg iedere nacht gebakken door een team gemotiveerde bakkers.
De hoogwaardige grondstoffen worden geleverd door een aantal zorgvuldig geselecteerde, gespecialiseerde grondstoffenleveranciers.
Samen met het vakmanschap van onze bakkers kan daardoor dagelijks het uitgebreide assortiment brood, koek en banket ovenvers naar de vele standplaatsen door heel Nederland en België worden vervoerd.

Kwaliteit
Bakkerij ‘t Stoepje is HACCP en GMP gecertificeerd, de garantie voor stabiele kwaliteit en hygiënische omstandigheden. Klantvriendelijkheid, uitstekende kwaliteit en een team van enthousiaste ondernemers zijn de belangrijkste uitgangspunten van onze formule. Alleen om die redenen komen onze klanten graag wekelijks bij onze kraam terug.

Distributie
Het uitgekiende distributiesysteem is er op gericht alle producten ovenvers en op tijd op de markten te krijgen. Naast het centrale distributiecentrum in Spakenburg maken de regionale distributiecentra in Helmond, Bleskensgraaf en Geesbrug deel uit van deze organisatie. Iedere dag opnieuw wordt er een topprestatie geleverd