Ad den Besten Kaas

Als 4e generatie “Den Besten” staat hij al 29 jaar op de Scheveningse markt en verkoopt hij kazen en worsten en kennis aan de Scheveningers.

Mijn bedrijf is ontstaan uit een groot bedrijf dat Den Besten kaas heette en is groot gemaakt door mijn vader en een broer van hem. Deze 2 hadden in de jaren ’90 een bedrijf met een 30-tal winkels en een 50-tal markten in de regio Den Haag, Rotterdam en Utrecht. De oorsprong ligt ergens in 1880 toen de grootvader van deze broers met venten langs de deur is begonnen. Het grote bedrijf uit de jaren 90 is verkocht en ik ben nu de laatste “Den Besten”die zich bezig houdt met de verkoop van kaas en aanverwante producten.

Top kwaliteit – acceptabele prijzen- klantvriendelijkheid

Hoewel Ad de laatste “Den Besten” is die in de kaas zit, is volgens Ad het principe nog steeds hetzelfde. “Ik heb de bedrijfsfilosofie van mijn vader overgenomen. En die was: Topkwaliteit leveren voor een acceptabele prijs met daarbij klantvriendelijkheid als prioriteit. Hij zei mij vaak genoeg: Ga nooit inleveren in je kwaliteit. Ga nooit stunten met je prijzen als dit ten koste gaat van je kwaliteit. Zorg voor beleving, laat je klanten alles proeven en zorg dat je steeds nieuwe kaasjes in je assortiment hebt !!

Zijn specialisme: de bijzondere producten in mijn assortiment zijn onze Noord Hollandse Purmerkazen in heel veel smaken en vetgehaltes en de Stolwijkse boerenkazen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in heel veel mooie Franse, Engelse, Belgische, Italiaanse en Spaanse kazen. En uiteraard mag iedereen, geheel in lijn van onze bedrijf filosofie welke sinds 1880 niet veranderd is, komen proeven!!