50-jarig bestaan Scheveningse Markt

In de maand juni vieren we het 50-jarig bestaan van de Scheveningse markt. Dit doen we als volgt:

7 juni van kruiwagenactie
Opening feestmaand door Pierre Wind door middel van het activeren van de nieuwe website. Daarna zal een kruiwagenactie worden gehouden. Deze actie houdt in dat gedurende de dag diverse consumenten zullen worden verrast door een marktteam met de mededeling dat zij een kruiwagen vol goederen hebben gewonnen. Het team en de gelukkige consument krijgt dan van alle kooplieden een presentje in de kruiwagen waarna deze het gratis mee naar huis mag nemen.

14 juni gratis ijsjes voor alle kinderen een ijsje 
Gratis ijsjes voor de allerkleinsten. Deze actie houdt in dat gedurende de dag de kooplieden aan consumenten na aankoop een bon geven waarna deze met hun allerkleinsten een ijsje kunnen gaan ophalen bij ijssalon Gamba.

21 juni standwerkersconcours
Gedurende de dag zullen diverse standwerkers hun waren aanbieden. Dit doormiddel van show en animatie. Aan het eind van de dag zal een jury alsook het publiek de beste standwerker kiezen.

28 juni afsluiting feestmaand met 25 maal een minuut gratis boodschappen graaien
Gedurende de dag krijgen consumenten van de markt een formulier waar ze zich kunnen aanmelden voor de graaitijd actie. Deze actie behelst 1 minuut gratis winkelen in een speciaal voor de actie ingerichte kraam waar kooplieden gratis spullen hebben beschikbaar gesteld. Daarnaast zullen consumenten gedurende de dag en gratis stroopwafel krijgen bij een speciaal ingerichte plek nabij de stroopwafel ondernemer.